Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Четвъртък, 07 Октомври 2021 10:02

Мъжки хипогонадизъм

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Мъжкият хипогонадизъм се отнася до клинично състояние, при което тестисите не произвеждат достатъчно тестостерон, което води до забавен пубертет или непълно развитие.

Състоянието е свързано с нарушено развитие на мускулна маса, развитие на гръдна тъкан, нарушен растеж на окосмяване по тялото и липса на задълбочаване на гласа.

Пазарът на мъжки хипогонадизъм може да бъде сегментиран по терапия, вид, доставка на лекарства и др. Докладът предоставя задълбочен анализ на световния пазар на мъжки хипогонадизъм със съвременни тенденции и бъдещи прогнози, за да обясни неизбежните инвестиционни ходове.

Количественият пазарен анализ за прогнозния период от 2020 до 2025 г. ще даде възможност на заинтересованите страни да се възползват от възможностите за растеж.


Глобалният пазар на мъжки хипогонадизъм: тенденции и възможности


Най-високото ниво на мъжкия пазар на хипогонадизъм включва повишена информираност за дефицита на тестостерон сред мъжете, повишен процент на безплодие и повишена информираност на обществото за лечение на хипогонадизъм благодарение на усилията за информираност, организирани от няколко правителства по света.

В допълнение, повишеният риск от хипогонадизъм сред гериатричното население със затлъстяване и диабет и повишеното разпространение на хронични заболявания сред гериатричните пациенти се очаква да стимулират растежа на пазара.

Фактори като високите странични ефекти на тестостерона обаче предизвикват растежа на пазара на заместителна терапия с тестостерон.

Най-добрите играчи на пазара се фокусират върху научноизследователска и развойна дейност, за да представят нови продукти с по-малко или по-малко странични ефекти и подобрени резултати.

Например, LPCN 1111, продукт в процес на разработка от Lipocine Inc., е ново тестостероново пролекарство, което използва Lip'ral технология за подобряване на системната абсорбция и за увеличаване на разтворимостта на тестостерона.

Очаква се обаче технологичният напредък да отвори нови възможности за растеж на пазара.


Глобалният пазар на мъжки хипогонадизъм: Регионален преглед


Глобалният пазар на мъжки хипогонадизъм може да бъде анализиран във връзка с регионалните сегменти на Северна Америка, Азиатско-Тихоокеанския регион, Европа, Латинска Америка, Близкия изток и Африка.

В близкото минало Северна Америка заемаше по-голямата част от световния пазар и се очаква да запази господстващото си положение в близко бъдеще. Това се дължи главно на увеличаването на броя на лицата, страдащи от първични и вторични състояния на хипогонадизъм и увеличаване на информираността на хората за възможностите за лечение на това състояние.

В допълнение, наличието на модерна здравна инфраструктура и нарастващата популярност на технологично усъвършенствани продукти се очаква да отворят нови възможности за топ играчи на този пазар.

Този регион е последван от Европа. Очаква се Азиатско-тихоокеанският регион да предложи доходоносни възможности на този пазар с модернизацията на здравната инфраструктура в нововъзникващите икономики в Индия и Китай и повишената информираност за лечението на това състояние.


В Азиатско-Тихоокеанския регион нарастващото разпространение на хипогонадизъм и безплодие, заедно с нарастващата гериатрична популационна база с диабет и затлъстяване, кара този пазар да расте.

Китай, Тайван и Малайзия са едни от страните, които показват най-висок процент на мъжки хипогонадизъм. Основни компании, споменати в доклада Някои от ключовите играчи на мъжкия пазар на хипогонадизъм включват AbbVie Inc., Astrazeneca plc, Eli Lilly and Company Ltd., Merck & Co. Inc., SA, Finox Biotech, Laboratories Genevrier, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Allergan plc, Bayer AG, Endo International plc, IBSA Institut Biochimque and Ferring.

Ключовите играчи са фокусирани върху валидирането на продукти за съображения за растеж и отговарят на променящото се търсене в индустрията. Въвеждането на иновативни и технологично усъвършенствани продукти също е ключов елемент от основните играчи за увеличаване на пазарния им дял и за по-добро обслужване на пациентите.

Относно TMR Research е водещ доставчик на специализирани пазарни проучвания и консултантски услуги за фирми, които се стремят да процъфтяват в днешния икономически климат. Въоръжени с опитен, всеотдаен и динамичен екип от анализатори, ние предефинираме начина, по който нашите клиенти правят бизнес, като им предоставяме авторитетни и надеждни изследователски проучвания в съответствие с най-новите методологии и пазарни тенденции.

Нашите експертни доклади по поръчка обхващат различни индустрии като фармацевтични продукти, химикали и метали, храни и напитки, както и технологии и медии. С истинските знания, разкрити чрез задълбочено проучване на пазара, ние се стремим да бъдем успешни в промяната на играта за нашите клиенти. В допълнение ако желаете да закупите качествен тестостерон може да разгледате Bulsteroid.comтам се предлагат продукти както за спорстисти така и за тестостерон заместителна терапия.


Прочетена 152 пъти