Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Сряда, 06 Февруари 2013 11:50

Каталожна търговия

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Голяма част от хората, които се стремят към собствен бизнес и не искат да им се налага в работата да се съобръзяват с шефове и колеги се насочват към доста популярната каталожна търговия. Това е бизнес решение при което се наемате да продавате определени продукти по каталог като вие се явявате посредник между клиентите и търговската марка, за която работите.

Най-често по каталог се продават козметика, био продукти, хранителни добавки, уреди за дома, бельо и др. Удобството за клиентите, които предпочитат този начин на пазаруване е, че имат възможност да прегледат на спокойствие каталозите, в които откриват подробна информация за стоките, които ги интересуват и правят поръчка на своите представителите, които им носят желаните продукти вкъщи или на удобно за тях място. По този начин клиентът си спестява време в обикаляне и търсене по магазини или интернет сайтове, а и често се възползва от примамливи промоции и изгодни намаления.

Каталожният търговец ползва намаления от продуктите, които продава, получава отстъпки и подаръци при осъществяване на по-големи продажби.

Прочетена 17219 пъти Последно променена в Сряда, 06 Февруари 2013 17:00