Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Понеделник, 06 Ноември 2017 07:51

Какво да носите на партито?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Планирайки да посещаваме приятелска партия или социална партия с много гости, ние винаги сме изправени пред труден избор, защото неправилно облекло може лесно да развали репутацията на икона на истинския стил. Но може ли да се предпазите от модните грешки? И какви са: печеливши рокли за най-добрите партита в живота ви?

Първото нещо, което трябва да запомните: дрехите трябва да съответстват на състоянието на събитието. Това означава, че за една корпоративна партия, не трябва да ходите в една и съща екипировка, както когато посещавате моден клуб. Друг важен момент се отнася до мястото на събитието - червеният килим на Croisette в Кан изисква съвсем различно облекло, отколкото приятно излизане на природата. И, разбира се, не забравяйте каква цел сте задали за себе си, когато посещавате парти. Искате да впечатлите - изберете костюми, които подчертават вашето достойнство. Решихте ли как да се забавлявате? Предпочитайте умните, но практични и удобни дрехи, без да ограничавате движенията.

Какво да нося за корпоративна партия?

Чакате ли весела вечер в компанията на колегите? Изберете костюм за панталони или класическа рокля, без прекалено смели детайли като дълбоко деколте или изрязани до средата на бедрото на полата. Чорапогащи и елегантни обувки в тон - неразделна част от роклята за корпоративно парти. Но сандалите и голите крака трябва да бъдат оставени за други случаи.

Прочетена 402 пъти