Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Сряда, 10 Май 2017 13:33

Премахване позволяват бързо и лесно да се премахне металните скоби на документи

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Всеки офис персонал е наясно колко е важно при подготовката на документи, които да имат под ръка с телбод. Само няколко прости манипулации - и разпръснати листа със сигурност няма да бъдат загубени за съхранение. В зависимост от дебелината и броя на листове, пистолети могат да бъдат с различни размери. Но ето какво да направите, ако купчина документи трябва да бъдат подгънати няколко листа?

След това трябва да работим усилено, за да се отдели на металната скоба и свържете отново хартията заедно. За тази цел можете да използвате средствата на една ръка разстояние, и могат да бъдат закупени онлайн магазина "Office1". Цените на тези устройства са ниски, и ползите от тях в процеса на управление на документи, е огромен. С едно кликване - и скобата метал се откача без усилие. Какво е (по този начин се нарича устройството)? Тя се състои от две паралелни остриета, между които пролетта - това е само механизъм се връща в първоначалното си положение.

В офис на много популярни и търсене, тъй като с него можете да забравите за счупени нокти и намушкаха пръстите. Едно натискане на устройството ще се изключи скоба с всякакъв размер. Някои модели имат специално заключване скоби, който осигурява допълнително удобство: скобите не са деформирани, и те могат да бъдат повторно използвани следващия път. Купете в София, или да я поръчате и в други региони на България може да бъде онлайн магазин "Office1" В нашия онлайн каталог - стотици офис консумативи, от съществено значение както у дома и в офиса. Наред с другите офиси, онлайн магазина "Office1" Можете да си купите Staple в София, или да я поръчате и в други градове.

Посещение на страниците на нашия каталог и изберете най-подходящия модел, без да се прекъсва важни неща. Само няколко минути, за да направят правилния избор - и ние ще Ви изпратим поръчаните стоки. В нашия асортимент - и чуждестранни производители. Изберете правилния модел - и от време на време, устройството ще ви служи в добро вместо него и ще премахне риска за да се нарани или да съсипе важни документи.

Прочетена 318 пъти