Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Петък, 24 Март 2017 12:34

5 идеи да внесете енергия в дома със зеленина

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Естественият зелен цвят действа позитивно, тонизира сетивата и настройва мислите положително. Вмъквайки зеленият декор в дома, всяка домакиня може да достави ударна доза щастие на семейството си, да преобрази домашната среда, внасяйки уюта. Всичко това става за кратко време, през уикенда и само с няколко идеи, заимствани от известни интериорни декоратори и специалисти по озеленяване и градинарство.

Истинската зеленина е символ на красота, енергия от природата и свежест във въздуха. За целта са ви нужни малко зелени листа, вази, прозрачно стъкло, парче дърво или клонки, дребни камъчета и канап. Вижте фирма за почистване на дворове от този адрес: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8.

1.            Букети – растенията с по-големи листа стоят прекрасно на перваза или в саксия, затова се препоръчва тъкмо избора на такива.

2.            Зелени антуриуми и калий – тези цветя се съчетават прекрасно. Добре е да бъдат комбинирани с клонки  в наситено зелено. За целта вържете клонките с канапеното въже и оставете букета във ваза или стъклен буркан на перваза. Добра идея е да се съчетаят и хризантеми, които да са красиво оформени по подобен начин.

3.            Цветната гама – преди да оформите, която и да е композиция от цветя, изберете цветовата гама. Най-лесни за аранжиране в интериора са бежово-розови, монохромни или само розови комбинации на цветя. Smetishte.com за почистване на парцел и двор.

4.            Парченца дърво – парченца дърво, кора на дърво или клонки, съчетани с едри листа на далия са лесна комбинация, която може да изрази всяко помещение. Поставени в стъклен буркан, който на дъното е покрит с дребни камъчета или миди (по възможност цветни) може да изглежда като самото творение на изкуството. Нещо подобно може да направите, дори с вечнозелени растения, като за по-голям ефект прибавете/украсете буркана с красива панделка за цветя.

5.            Старата кошничка от букета, които ви подариха на последния празник, може да аранжирате с едри зелени листа. Дръжката й увийте с червена или розова панделка, а за по-голям ефект на целия икебана поставете някоя и друга да се спуска ефирно надолу. Подобно творение може да поставите и на по-висока етажерка, а панделките да се спускат ефирно, подсилвайки зеленото съдържание най-горе. С фирма FORI.EU може да поръчате и извозване на отломки в двор и градина.

Прочетена 414 пъти Последно променена в Петък, 24 Март 2017 12:42