Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Понеделник, 20 Юни 2016 10:31

5 признака, че взаимоотношенията ви се движат към разпадане

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Докато водите битки, спорове и аргументи, които са естествена част от живота, понякога дори не се съмняваме, че силни връзки също могат да се ударят в скалите. Тогава единственото решение, което минава през главата е да се разделим. Тук ще намерите 6 топ причини, поради, които разлюбваме.

Може и да звучи контра-продуктивно, но е във ваш собствен интерес да разпознавате признаците на липса на връзка и да прекратите, без да губите повече време, усилия и емоции.

Липса на интимност = Отделна двойка

Това обикновено е един от първите признаци. Получава се, когато единият партньор показва, а другият усеща липса на интимност. Въпреки това, не е най-уместно веднага да се реагира остро  да се сложи край на връзката. Най-добре е да потърсите някаква друга основна причина за промяна в поведението. Вашият партньор може да се разкрие, болни теми или страдание от депресия, така че е по-добре да изчерпите всички тези възможности, преди да приемете това за сериозно.

Битки в най-малките проблеми = Борба в двойката

Това обикновено следва липсата на интимност. По време на най-добрите времена може да сте в състояние да се справите на шеги, без да бъдете преследвани, но сега, ако единият или и двамата партньори постоянно се чувстват раздразнени от присъствието на другия, това е знак, че нещата не вървят много добре. Ако у откриете себе си, че често се карате късна вечерта, значи нещата отиват на сериозно.

Апатия = Млада двойка насреща

Ако нежни думи са секнали, ако повече няма подаръци или планове за датите, вечерите и уикендите, то и двамата от вас сериозно трябва да помислят за точката на връзката. Ако нито един не намира смисъл при предприемане, на каквито и да било усилия за подобряване на нещата или запазване на искрата жива, то вашата връзка е със сигурност по пътя да се разпадне. Вижте как да подготвите подарък за мама.

Поддържане на нещата от друг

Трусовете и честността са крайъгълните камъни на здравата връзка. Ако чувствате, че насрещната страна е твърде прозрачна за вас и с нищо не може да ви изненада, то вие си губите времето в тази връзка. Поддържането на тайни, лъжите са само начало, което на по-късен етап ще гарантира бъдещо разочарование, множество конфронтации и болка. Ако това не може да бъде фиксирано, трябва да се измъкнете докато все още можете и да продължите напред.

Загубата на взаимно уважение

Един от най-важните фактори в една връзка е взаимно уважение. След като партньорите губят уважение един към друг, няма връщане назад. Това обикновено води до грозни битки, които откриват поредица от подигравки и могат да бъдат емоционално опустошителни. Унижение, подигравки и унизително държание спрямо другия партньор не е нещо, което трябва да се взема с лека ръка. Ако това стане рутина във вашите взаимоотношения, то сериозно трябва да помислите за достойнството си и за разбиване на подобна връзка.

Прочетена 655 пъти