Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Събота, 28 Май 2016 13:12

Кои от тези 5 офис площи, работят най-добре за вашия бизнес

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Възможно ли е да започнете бизнес и да търсите нов офис. Това може да ви струва твърде много. За целта направете наблюдение на пазара за услуги и запишете разходите. Каквато и да е причината да търсите по-добра алтернатива, то имате много възможности, които да вземете предвид. Тук са няколко идеи за създаване на работна среда, която е точно за вас и вашите нужди.

Традиционният офис

Традиционните офис площи все още са най-добрият вариант за много фирми и много от собствениците на малък бизнес ги използват. Например, ако имате нужда от удобна локация за клиенти, за да се срещнете със служителите си, вероятно трябва да се използва този тип на офис площи. В допълнение, ако разчитате на екип сътрудничество в бизнеса си, традиционното офис пространство осигурява среда, където всички ваши служители могат да си взаимодействат и да планират заедно. Съществуват и някои недостатъци на управлението на бизнеса си от традиционен офис. Например, най-вероятно ще плащате повече за наемане на терен. Ако бизнесът ви стартира и е в началото ще имате много извънредни разходи. Тези неща също трябва да се предвидят.

Споделено място

Когато една компания има голямо пространство и не използва всички свои терени, тя може още да отдава под наем на други фирми. Това отчасти ще е от полза, защото най-вероятно ще споделя разходите за комунални услуги и интернет услуги, а това ще намали разходите за покупка на мебели и офис оборудване.

Начало базиран офис

В днешния бизнес климат е напълно приемливо развиването на бизнес от дома. Предимствата са очевидни. Такива ще спестят свързаните с тях разходи. Съществуват обаче и недостатъци. Ако клиентите трябва да ви посещават редовно във вашия офис, то може да бъде неудобно, в случай, че не разполагате с подходяща настройка, като отделен вход и специален кът за срещи. В допълнение, новите служители не могат да се чувстват удобно в работния ви кът дома, а наред с това може да се наруши семейния живот. Мястото също може да бъде проблем, в зависимост от размера на вашия дом.

Работа от разстояние

Не винаги е необходимо да имате физическото пространство. Някои компании провеждат цялостната им дейност. Проучванията показват, шест от 10 работодатели реализират икономии на разходи, като наемат служителите си на разстояние. Това от една страна може да спести средства за наемане на помещение под наем, но от друга страна има и своите недостатъци. Най-големият е, че не може да се упражнява визуален контакт с работниците, а те ако не са достатъчно мотивирани от своя страна и не умеят да поемат отговорност за собственият си работа ден, може да загубите пари. Последното в резултат на пропилени работни часа. Този вариант е най-успешен, ако имате служители на които имате доверие, заедно с комуникационните системи и технологии. Само така можете да разчитате и да се спрете на него.

 

 

 

Прочетена 537 пъти Последно променена в Събота, 28 Май 2016 21:25