Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Събота, 29 Август 2015 12:08

Какво ни пречи да се развиваме

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако потърсим в речника синоним или тълкование на самооценка, автоматично ще се появи обяснението – оценка на самите нас. Това как се възприемаме – способни, значими, ценни хора повлиява във всеки един аспект от живота ни. Според дълги проучвания и анализи, специалистите стигнали до някои открития – самият факт, че става въпрос за лична оценка от курс, което означава, неминуемо е намислен субективизъм. Следователно не съществува абсолютно точна самооценка. Предвид и факта, че оценката може да се мени във времето.

За какво е важна самооценката – тя е опорна точка. Може да се разгледа и като крайъгълен камък за много важни неща, които успяваме или не правим. Следователно тя е водеща характеристика за реализиране и постигане на качеството на живот, изпълнен с всички значими за нас неща. Това, което ни кара да израстваме и да се развиваме - курсове по счетоводство. Oнова, което ни помага да сме позитивни и успешни може да е Вашият избор на:

курсове по английски език,

курсове по немски език,

курсове по италиански език

курсове по испански език       

курсове по френски езици      

курсове по руски език               

курсове по гръцки език. Всички те лежат в основата на онова, към което много се стремят, лишени от ограниченията.

Друг пример, който посочват специалистите е, че ако продължаваме да поддържаме връзка с човек, който не ни кара да се чувстваме щастливи, често това може да е провокирано от лично усещане: „че самите ние не струваме“ или че „не заслужаваме нещо добро“. Причината, често се крие зад меланхоличната тъга, с която много хора са обгърнати, без да го осъзнават. Те приемат факта, че е по-лесно да се примирят и да се „пуснат по течението“, вместо да се опитат да променят нещо, за да получат нещо по-добро.

Как личната ни оценка повлиява в езиковото обучение – когато липсва у човек вяра в собствените му способности то и възможността да възприема по-лесно информацията се намалява. Разберете повече и за курсове по бизнес администрация.

 

Прочетена 1007 пъти Последно променена в Събота, 12 Март 2016 13:46