Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Четвъртък, 07 Май 2015 19:44

5 съвета за избора на подходящо облекло в различни поводи

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Никой не се ражда научен и дори по отношение на модата, винаги трябва да се информираме кое, как и кога е добре да обличаме. Модата може да диктува едни тенденции, но това дали са най-подходящия избор за предстоящия повод или структурата ни е друг въпрос.

Няма нищо по-лошо от лошо изглеждаща дама на първа среща, ето, защо е добре да знаете някои ситуации, в които правилно да съчетавате облеклата в зависимост от случая.

Дали повода ще е рожден ден, официален обяд или специално събитие, или просто става дума само за работа, винаги трябва да знаете, какво е подходящо. Това дали ще се спрете на избора на дънки за някой коктейл или бяло тематично парти в черно, преди всичко трябва да узнаете какво се иска от вас:

Разберете, на какъв дрес код сте били поканени. Ако не планирате да присъствате на парти, може да има определен дрескод и спохождащите го изисква. Уверете се, какво по-специално има около събитието, на което сте поканени или да поискайте от домакинята повече информация кое ще е подходящо да се носи.

Изберете подходящи дреха за дамата с вкус, дори за офиса. Мястото, където работите може да има определени стандарти. Уверете се, че вашата работа и изборът на точния гардероб отразява стила и атмосферата на вашия офис.

Отделете достатъчно време преди да изберете тоалета

Това може да не изглежда като важна стъпка, но знаейки прогнозата за климата ще от съществено значение за разбирането на това как да се обличате. Познаването на външни условия, прави избора по-лесен и гарантира, че ще изглеждате подходящо, независимо от времето на деня.

Ако въпросното събитие се провежда в продължение на дълъг период от време или ако не знаете какви ще са температурите навън ще бъдете на мястото, ако носите със себе си подходяща връхна дреха, която лесно да съблечете или наметнете при нужда.

Ако вали дъжд или сняг, се уверете, че да имате подходящи обувки и връхни дрехи.

Научете повече за:

Прочетена 952 пъти