Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Неделя, 26 Април 2015 17:08

На почивка с нискотарфен превозвач

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Сега ще научите как може да летите до всяка точка в Европа на много по-изгодни цени. Продължете да четете тази статия защото ще ви разкрием няколко интересни трикове които ще ви позволят да намалите бюджета за пътуване без това да се отрази на крайната ви цел. Въпросът как да купуваме самолетни билети на промоция или поне с някаква отстъпка е особено актуален заради все по-орязаните бюджети за почивка на българските семейства. Въпреки това, имате възможност да пътувате по въздух на много по-ниски от стандартните цени за билети.
За да купите евтини самолетни билети, изберете ден за пътуване вторник, сряда или събота – знае се, че тогава цените са най-изгодни. Може да се уверите и саи като следите цените една или две седмици всеки ден подред. Същия трик за времето на пътуване може да използвате и за часовия диапазон – избирайки полет през най-късната или най-ранната част от денонощието – вие избирате и най-изгодните оферти. Обикновено цените на билетите за тези пътувания са доста по-ниски от тези по обяд през деня примерно.

Проучете какви са самолетни билети цени на няколко компании. Не избирайте билети само от една компания – тази която сте чували и е най-известна. Ако наистина е такава, то цените които предлага тя не са най-изгодните. Използвайте специализираните интернет сайтове чрез които може да сравнявате множество оферти наведнъж.
И на последно място, но в никакъв случай не по важност, поставяме нискотарифните компании. Всеки знае за тях и затова ги поставихме на това място. Ако се спрете на предложенията за нискотарифни полети, вие избирате и по-евтиното пътуване. Въпреки, че липсват някои екстри в обслужването по време на полет, нискотарифните компании са предпочитан вариант от много хора. Важно нещо което трябва да отбележим е, че при нискотарифните полети няма класи – т.е. както при стандартните полети. Цените на билетите варират според това кога сте направили резервацията и покупката на самолетния билет за мечтаната дестинация.

Прочетена 844 пъти