Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Сряда, 15 Април 2015 09:00

Намиране на архитект за ремоделиране

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако сте взели решение да прекроявате своята къща, навярно ще искате да намерите архитект. Ако искате да проектирате и търсите по-добър резултат, използвате професионален дизайнер. Намирането на добър архитект за вашия дом не е толкова трудно, ако следвате няколко основни стъпки.

Първото нещо, което трябва да направите, за да намерите архитект, като за целта проучите региона. Най-добрият начин да направите това е да помолите за референции от хора, които познавате, които са използвали подобен род услуги наскоро. Ако знаете някой, който е в скоро време е преустройвал дома си с помощта на архитект, попитайте за мнението му и това дали е доволен от наетия.

След като имате списък на архитектите, помислете как да се срещнете с поне няколко, ако може и с всеки от тях. Може да проучите и всичко за образованието и опита на отделните специалисти по интериорен дизайн и архитектура. В лична среща сами ще може да говорите за своята философия на дизайна. В идеалния случай те ще бъдат в състояние да ви покажат снимки на проекти, които са работили по-рано.

След като сте се стеснили избора си за около трима архитекти, които ви харесват, може да се срещнете и лично. С индивидуална среща ще може да уточните всички детайли около време на работа, цени и други идеи и предложения. Така може да разчитате на най-доброто, към което се целите.

Последната стъпка в избора на архитект или интериорен дизайнер е цялостната проверка на архитекта, който сте избрали. Уверете се, че имат лицензи. Добра идея да се консултирате с добро бизнес бюро. И на последно място, потърсете възможност, за да получите референции от архитекта, че можете да се обадите и да попитате за работата, която вече е свършена.

Научете повече за:

Прочетена 888 пъти Последно променена в Сряда, 15 Април 2015 09:05