Открийте интересни неща в LZYI.com

Научете много полезни неща в нашия портал.

Понеделник, 05 Януари 2015 10:20

3 елемента за създаване на триизмерна визия на рисунката

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Рисуването умение подобно на мускула. То трябва да бъде тренирано, ако искате да ставате по-силни, а за да стане това трябва да посещавате часове по рисуване.

 

Преди да запишете такива е важно да се забавлявате с рисуването и изградите свои уникални умения .

Ето как това да стане, в случай, че сте се насочили към едно не дотам лесно рисуване:

Стил

Какво е това: естетична форма, при вкусица или стил. Тя често зависи от основните стандарти (етични, исторически, социални, символични), изкуството или културни групи, на пазара на изкуство.

Каква е целта: тук роля има произведението в един привлекателен начин пред аудитория.

Какво да науча за него:  изградете си свой ​​собствен вкус, култура, артистична група, както и публика. Само така може да станете истински творец.

Класически портрети в черно и бяло, могат да са в центъра: тежка стилизирана (и странно) характерна  за всеки стил на рисуване си остава комикс стилизацията.

Концепция

Какво е това: Схемата може да се нарече абстрактно разработване на нови концепции, идеи асоциации, изобретения и да предложи нов дизайн. Това е един цялостен процес инженеринг. Каква е целта: Да предложи нови визуални ефекти, предмети, герои, създание, да се забавляват или да информират аудиторията.

Какво да научите за това: Важно е да знаете как работи всичко, как се създават нови неща, асоциация на идеи, щастливи произшествия, творчески процес.

Едва когато сте усвоили този похват, то техниката по изобразяване на превозно средство, нов тип дракон и средновековна къща, никак няма да са така сложни.

Представете вашето съобщение

Какво е това: Една снимка може да преведе сложен и голям обем данни бързо. Поговорката "една снимка струва колкото хиляда думи" тя описва много добре всичко, което искате да изразите. Така е и с картините те казват много повече, дори без думи.

Каква е целта: Един художник може да комуникира (умишлено или не) пред аудитория.

Какво да научите за него: изображенията за четене (кодиране на съобщенията, изпратени, невербалните средства), кодиращ смисъл, разказване на истории, съобщение.

Листото от картина не общуват, но натрупването на елементи и изражението на лицето може да се създаде комплекс повествование.

Асоциация на символи като лешояд, изработен от хартия за дневник могат да се създадат по-дълбок смисъл да се говори за неетично журналистика.

Всичко това може да създаде смислен илюзия

И до края, това как приемате своите умения: способността да създадете смислени илюзии, зависи изцяло от вас. Всичката тази палитра от умения ще тренира психичната интелигентност (памет, управление, вземане на решение), но и вашата емоционална интелигентност (чувства, емоции, подсъзнателни), това е пълноценна тренировка, изискваща познания, наблюдение, въображение , но преди всичко ще трябва да най-вече практика.

За своите ученици може да научите повече и тук, за да сте им от полза по всяко време МАТУРА БЕЛ 12 КЛАС.

Прочетена 1139 пъти Последно променена в Понеделник, 05 Януари 2015 10:25